Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje stund

Varje stund
Är en annan
än den före
Du kanske tror
att livet är en
repetition
Men du har fel
Nu är livet
I den här stunden
Varje nytt moment
olikt det föregående
I någon mån ett
annat liv
På nytt fött
Inte gårdagen
Inte framtiden
Inte nästa vecka
Bara just nu
Vet du att smaken
känns så här
Andetagen likaså
Att du är lika levande
som andetagen
du tar
Som skogens gröna
lunga och vinden
i trädkronorna




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-29 07:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viktig och berikande fin
2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP