Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behövs glasögon...

Men har ni en sann rea här...
Ser inte att priset NEDSATT är...
Det ser ej så UT...
Jo men visst ABSOLUT...
Priset syns PÅSATT och NEDSATT där...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-29 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt