Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nudiststrand

nudiststrand
jag skriver en haiku
om himmelen




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-29 10:32



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
jag var där
jag tittade klart
jag skrev också
jag åkte inte tillbaka
2019-02-10

    Mim
Härligt otydlig. Och tydlig på samma gång. Nästan litegrann som en dagboksanteckning kan vara! Denna Vers kan du vara stolt över! Jag gillar den skarpt!
2019-01-05

  lila fjäderblomman VIP
frihet
2019-01-01

  Per Drysén
Fin bild av evighetens nu
2018-12-29

  Öknens Ros VIP
I himmelen är vi alla lika nakna (bildligt talat).
2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson