Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://soundcloud.com/wenskap/det-gyllene-tillfallet


Det gyllene tillfället

Jag skriver ett brev
Med orden som
Sakta dog ut
I en suck

Jag väntade på
Tillfället
Ett tåg mot en dröm
En första kyss

Men sommaren blev höst
Och vintern kom
Det enkelt att skylla på kylan
Om inte orken finns
Min händer är vita
Som nysnö nu
Så skriv dina löften här
Under nyårsskyn

Jag skriver ett brev
Med orden som
Gick vilse nånstans
I lungorna

Varje sekund
Var som en bomb
Jag blinkade till
Och hon försvann

Ungdomen tog slut
Och ansvar kom
Det är enkelt att skylla på vardagen
När inte tiden finns
Mina händer är slitna
Som sandpapper
Men när jag rör vid dig
Så mjuknar dom

Vintern tog slut
Och våren kom
Det är lätt att lova för mycket
När allting börjar om
Mina händer är öppna
Som ängarna
Jag söker försiktigt
Efter din blick

Mamma och pappa
Är gamla nu
Allt som jag ger
Gav dom till mig

Vi går hand i hand
I hamnen
Jag har tänkt på det länge
Jag älskar dig



Låten: https://soundcloud.com/wenskap/det-gyllene-tillfallet




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-29 14:44



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Underbar, skör och otroligt vacker text
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP