Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-03-31 10:24 av the wildcat (medlemsid: 79522) reviderad


perfekt ?


finns det någon som alltid är perfekt
varje har någon defekt
är alla utan problem
glöm det ibland kan genom själen
mörka drömmar strömma
men låt de inte ta över
vår själ mår inte bra
låt inte livets ljus släckas ut
vi är inga djur
människan är av annorlunda natur
som i toppen ska trona
oss går inte att klona
In i mörkret ska vi inte se
lyssnar vi noga hör vi vingesuset
ser det brinnande ljuset
tappa aldrig tron på livet
som är oss givet
när vi är vän med världen
ser vi andra värden
Låt landen stryka över blomman
var varsam bryt inte den sköra
låt det vackra leva och beröra
visst är det så
i sinnet då även vi bättre mår

och med lättare steg genom livet går




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-29 14:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. Vi är INTE djur.
2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP