Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas ingen besserwisser tar kål på min idé...


Fånga en...

Fånga en fallande stjärna!
Bara ta emot!
Se den inte som ett hot
mot vår klot.
Få den att ta fot här, slå rot...
Vi behöver allt extra ljus
lite strålglans här där, vi är...
Inte bara i rymden så fjär
även i vår sfär...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-29 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt