Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem var jag


Vem var jag
innan du kom till mig
Du som bär min blick
och skrattar som vårbäckens framfart




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-29 16:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker texten, så jag kan läsa den sedan för bästa väninnan...
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria