Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk på djuren var försiktiga de får panik !


Gott nytt år Haiku



Raketbränslets tid

huka er nattvandrare

rymden anfaller



Tusen tack alla duktiga läsare
för kommentarer och applåder
de värmer när rymden anfaller




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-31 13:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En del städer har ju börjat tänka på djuren och på människorna också kanske...tycker det är häftigt med de där lasershowerna de har istället...bra haiku...
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP