Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamechanger


Det är sant

Att du är som gammalt vin
Som bara blir bättre med åren
Fast det är en kliché
Nu är det lätt att glömma
Att du en gång var ett ungt vin
Strävt
Minns du hur jag fick kämpa för att få se dig
Le




Fri vers av Somatisering
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-29 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering