Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm det

Åh, julkorten jag fick som jag inte skickat tillbaka till
Åh, kommer de? Ok, helt okej
Stora önskningar är aldrig stora nog
Eller
Ljus och blommor och you tube eller nåt
Nåja, jag har bara en släng av inre oro
Inget att bry sig om
Inte alls
Glöm det




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2018-12-29 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP