Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger bort er

jag ger bort er
som kyssar en bröllopsdag
jag ger bort er
som tröst när tårar faller
jag ger bort er
som löften till den utan hopp
jag ger bort er
som värme om vintern

jag ger och jag ger och jag ger

som svalka i hettan
som vila i kampen
som liv vid dödens port

jag ger bort er
till den som vill ha er...

...mina älskade ord


@diktsamlingen




Fri vers av karinSkarin
Läst 491 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2018-12-30 00:05



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Håller med Suverän dikt!
2019-01-01

    ej medlem längre
Suveränt skrivet, tänkt och diktat.
2018-12-31

  Boneyfrank VIP
Fantastisk dikt. Väldigt fin på alla plan.
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

karinSkarin
karinSkarin