Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt

Jag kan bara se framåt
det är min enda möjlighet
bakom mig finns ingenting att se
för jag har raderat allt
så att det ska göra mindre ont
så att jag ska ha chansen att kunna leva ett liv
jag måste fortsätta se framåt




Fri vers av Ananas
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-30 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas