Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni

Ni
reser som om
det inte fanns
något klimathot

Ni
slänger rester
medan svälten
skördar liv

Ni
blundar för
de samband
som Vi andra ser

Ni
beter er
som om världen
inte angick er

Vi
ser med förtvivlan
hur Ni
hade kunnat agera

Men valde att låta bli




Övriga genrer av Leonina
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-30 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina