Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista tåget

 

I tunnelbanan 

Sent på kvällen 

De sitter bredvid varandra 

Hans ena ben skakar

Kanske har han tagit nåt 

Hon ser lite konstig ut

De tittar på varandra och ler 

 

Det är nåt med hennes näsa 

En vanlig syn en lördagskväll 

 

Tur att jag hann med det sista tåget

Som går 1.10 

 




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-30 01:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Underbar text ! "Det är nåt med hennes näsa".
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP