Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att vi vet...men.


På riktigt

Vårt riktiga liv,
vårt viktiga liv är nu.
Vad väntar vi på?



Den fantastiska gåvan
livet pågår varje stund.









Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-30 06:03



Bookmark and Share


    snöö
Precis vi vet men väntar ändå? Du fångar viktiga tankar med så få ord. Fint.
2018-12-30

  Öknens Ros VIP
De små stunderna blir en del av vårt liv.
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP