Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En målning för livet

Jag målar en tavla
en vän, en bild
en skog, en sjö
en å som rinner
paletten med färg
en båge, ett regn
en brasa i maj
som stilla brinner

Jag målar av glädje
ett träd, en kvist
en väg, en kvinna
en man vid havet
vågen som skvalpar
en båt, ett segel
ett möte i månsken
det framtida navet

Jag gör en målning
en hare, en snigel
ett brev, ett frimärke
någon som är glad
en brygga, en älva
en plog av fåglar
en vind som blåser
ett fallande blad

Jag målar en tavla
en kyrka, ett torn
en slätt, en äng
ett ljus som blinkar
knoppar som brister
en blomma, ett strå
kärlek och vänskap
livet som vinkar

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 363 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-15 07:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbara tavlor från poetens palett!
2019-01-16

  Yrre VIP
Underbart ihopvävt!
2019-01-15

  DavidM VIP
Fint alster som textas fram.
2019-01-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilka vackra tavlor du målar, med dina ord!
2019-01-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
R ita ihop en bild
I ett scoop med ord
M ycket bra gjord!
2019-01-15

    ej medlem längre
Ja, du är en riktig ordkonstnär.
2019-01-15

  Anya VIP
Vilka tavlor. Blir glad när jag läser.
2019-01-15

  M.Eta
Blir en underbar tavla!
2019-01-15

  Lars Hedlin
Jätte bra och fint framfört!
2019-01-15

  Palett
Din dikt blev till en fin utställning !
2019-01-15

  Maria Sundelin VIP
Vackra bilder med hjälp av ord
2019-01-15

  Feliaxel VIP
En riktigt fin målning
2019-01-15

    ej medlem längre
Du målar med ord och jag upplever mig vandra på Nationalmuseet med tavlor runtikring. Riktigt målande beskrivning av alla små detaljer livet och tavlorna är fyllda av.
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO