Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen innan

sprund spricka
glipa
akt förebådat

skrattande solen
steg upp ur molnet
omvälvde min kropp
med läkande morgonljus

en ny tid
gryning

© Bosse 30 december 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-30 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten