Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strumpdockor är vi allihopa

det du vet om mig
är det jag väljer
att visa dig och berätta för dig

du tror att du känner mig
hur skulle du kunna känna mig
när jag inte ens känner mig själv?

jag är en strumpdocka
och du vet inte
vem jag är bakom kulisserna

hur ska jag
ens själv veta vem jag är
när jag varje dag är en ny?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-30 12:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är ingen strumpdocka utan en stridsvagn.
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP