Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag känner

 

nej, inga löften jag ger

en framtid där finns ändå

jag framför mig ser

ett nytt år så vaddå

 

saker jag ändå kan ändra

det mesta till det bästa

så mycket jag kan förändra

så många som mig kan gästa

 

kan tyckas vara antisocial

är något av en ensamvarg

men det är ju mitt eget val

är dock inte som person arg

 

poesins magiska värld mig lockat

är fullständigt tagen

den har länge pockat

det känns i magen

 

poesin är det rätta

skapa en egen värld

där jag kan berätta

vad jag är värd

 

alltid är det några själar som

läser mina hopsnickrade ord

till glädje för mig och dom

ty av glädje är den gjord

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-30 12:26



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
POESIN SKAPAR man sin egen värld med
2019-01-02

  Fulbergarn
Öknens Ros en ordsnickare
ibland en av de kvickare
med rim och reson
får på ord fason
en poetisk vederkvickare


2018-12-31

  Bodingen VIP
Men vilken fantastisk text, andas tacksamhet grande, äkta vara!
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP