Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På värmländska


På baksia stöga

På baksia stöga ser ja stjärnan så bra i stönner
ibland ställer ja mig där å bare tetter å grönner
tänk att ja, e litta människ, kan stå på denna fläck
å tett å se på allt detta stoor så långt öga kan räck

ja känner mig så litta när ja ser himmelns alla ljus
å allt detta stoor finns precis uttaför vårt hus
kanske ä de så att det stoor i livet just runt knuta är
bare en tar sig ti å tetter öpp sö finns de där




Bunden vers (Rim) av Kerstin68
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-30 12:27



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Grymt genomträngande betraktelse
2019-01-01

  Öknens Ros VIP
Filosofiskt och tänkvärt.
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin68
Kerstin68