Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla väl om jaget!

Många berättar om, vad de älskar
och ibland om, vem då
och hur mycket, de för det där gör
och givetvis lyssnar jag och på allt hör...
Men en sak mig alltmera stör.
Trots att de för andra
jobbar på i ett kör
alltmera sällan
hinner de att ge sig själva
en liten favör!
Men orket behöver också plus... .. .
Med det ska man va´ buss...
Vad jag ger jo:
En välgångs puss!


















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-30 12:27



Bookmark and Share


  ULJO
Lugn och ro behövs för att orka
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt