Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isbjörnar


SVALBARD

Fantastiskt att se mamma Frost och hennes
kull med pojken Snow och flickan Ice på ett
alltmer krympande istäcke på Svalbard, havet
tar mer is för var minut. De lever fortfarande.
Isbjörnarna tackar, bugar inför mänskligheten
som gör fenomenet möjligt genom vår osmarta
globala klimatförstörning.
En grad varmare och familjen finns inte längre.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-12-30 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje