Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅLLÖS

Min klocka har nu stannat framför dörren,
men oron, oron, oron går och går
och mer och mer försvinner tiden bakåt.

Jag stannar bara upp ibland och flyttar
min börda från den ena axeln till
den andra för att variera oron.

Så går jag mållös utanför min tid.




Bunden vers (Blankvers) av Ulf Carlsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-30 13:19



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra text, Får mig att fundera över vår tid på jorden.
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP