Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv det är mitt

Mit liv det är mitt
min själ den är min
min kropp den är min
jag ger detta till den jag vill när jag vill

men kräv ingenting
tvinga mig inte till något
såra mig inte och gör mig inte illa
utnyttja inte det som är mig

gör du mig illa drar jag mig undan
sluter mig och gömmer mig

låt mig få ge dig av mitt liv i min tid
när jag själv vill det
när jag känner tillitens trygga band




Fri vers av Kerstin68
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-30 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kerstin68
Kerstin68