Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser faktiskt inget fel i


att din gamle kille
kommer ock knullar dig

nästan var dag























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-30 15:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hotfullt och beskt vissa hänsyn kan inte ges, avskyr falskhet... Otrohet är jag otrogen emot dvs aldrig otrogen alltid trogen...
2019-01-10

    ej medlem längre
ahh, va fan tror det vore bättre att den nya killen gör det

för vad ska en liksom ha gårdagens nyheter till



2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP