Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brott avgör själv tidpunkt

Ett brott Man aldrig kan undgå
men alltid måste ta och undfå...
Och att tacka nej
detta lönar sig ej...
Ett målbrott slår till när det vill då...










Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-30 15:24



Bookmark and Share


  ULJO
Ett brott. Svårt att komma undan
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt