Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att minnas en far


Pappa är döende

Hur kan man
Gråta en nästan död

Kanske när jag minns
Det som borde varit

Befrielse att sorgen
Har kommit

Är närvarande
Främande i nuet




Övriga genrer av Federico Romano
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-30 15:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt, men kanske en befrielse också...
2019-01-05

  SatansSon
vad för sjukdom har din pappa
2018-12-31

  SatansSon
bra målare din far. beklagar sorgen.
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano