Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåta...

Vad skiljer här, man och kvinna
åt, nå´n som rätt ord kan finna?
Tre bokstäver du
har rätta ordet ju?
Vinner? Läsare? Läsarinna?






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-30 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt