Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans med A nära livet

minns du när
vi knullade
som i trance

jag var fortfarande
med ena benet
inne i min psykos
det var på
liv och död
för mig
mörker eller
ljus

det var en
gemensam
ursinnig exas
vi låg på golvet
som i en
exorcism
det var du
som förförde
mig
det var du
bra på

så kåt har
jag sällan varit
varken förr
eller senare
vi älskade
varandra
i ett erotiskt
helande
jag såg ljuset
igen nära livet
vi skrek när
vi kom

jag skulle ha
stannat hos dig
men min bipolaritet
förstörde allting
men någonstans
inom oss
är vi alltid
tillsammans
och ingenting
kan utplåna
de där magiska
månaderna
för lite drygt
30 år sedan.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-30 17:50



Bookmark and Share


  SatansSon
låter som sett bra samlag.
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP