Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset öppnar dörren


så många möten alla stenar
alla drömmar
äntligen lyfter dimmorna
som slagit sig till ro över den skimrande huden
där land och vatten möts
hör båtarnas rofyllda mummel längst ut
jag är fåglarnas snabba skuggor innan de är borta
jag är värmen kylan vänskapen och kärleken
den öppna handen och nattens löften
jag är stormen stiltjen årets alla tider
det blommande äppelträdet
vattnet och molnen

jag står barfota på bryggan
ser tidens hjärta
hör hur det bultar och slår
jag är ögat som gör ljuset synligt

jag är hjärtats tysta gråt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-12-30 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP