Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan alla år

 

Få dagar nu kvar på året
säg vad har vi framför oss
En massa stora frågetecken
och människor som bara slåss

Kan inte det nya året
med värme och omsorg börja
för att läka det blödande såret
och få folk att sluta sörja

Snart måste vi börja att prata
inte förbi utan med varann
och försöka att sluta hata
visa andra att man verkligen kan

Min önskan för det kommande året
är en återgång till lugn och ro
att vi kan läka det öppna såret
och att människor i lugn kan bo

En önskan 2019......2020..2021..2022.......

 (Copyright © Christin Lederman)

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2018-12-30 18:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så där har folk tänkt i årtusenden.
Människan är ond, min vän.
Där strandar det.
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP