Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 procent

Jag ser alltid mig själv och mina egenskaper
som något som måste förändras
förbättras
optimeras
jag måste vara 100 procent
annars är jag inte värd någonting
jag är så van att bara se mina fel
diagnosmanualer
symtom
de har också bara sett mina fel
så jag har inte kunnat se mig
som den person jag är
bakom deras definitioner




Fri vers (Fri form) av Ananas
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-30 18:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förtydligande: Vad jag menade med min kommentar är, att ingen kan bli fullkomlig.
2018-12-30

    Jim Friberg VIP
Du fångar det bra, att bli en tapetblomma för sig själv bara för att man inte presterar som man vill.
2018-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Ingen kan vara 100%
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas