Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Gud

Herr Gud
Skulle du vilja komma förbi på en kopp kaffe?
Jag har nämligen några frågor jag behöver svar på

Ta gärna med sonen och hjälparen.
Det skulle vara så roligt att få se er tre i enigheten igen




Fri vers av Kerstin68
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-30 19:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns dagar när man har många frågor...
2019-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen treenighet.
Den är en efterhandskonstruktion.
Jag kan avslöja, att jag lever i daglig gemenskap med Herren Jesus Kristus, den levande Guden.

2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin68
Kerstin68