Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odyssén

han vandrar
han letar
han famlar i mörker

nån gång
hittar han små fragment
av sanning

men för det mesta är det
ett famlande i mörker
utan riktning, utan mål




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-31 17:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Penelope väntar i alla fall på honom
2019-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Dags för bokbål på grekisk mytologi.
Den är lika värdelös som "Mein Kampf".
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP