Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen brinner

Varje dag låtsas vi som ingenting,
vi tror vår livsstil kan fortsätta i evighet utan konsekvenser

Varje dag som vi låtsas,
är åter en ny dag då jorden förstörts lite mer

Det gör så ont i mig att se det hända,
att det är min generation som förstör världen som aldrig förr

Djur dör i onödan,
arter försvinner,
naturen brinner

Människor glömmer hur det är att vara människor,
att använda sina kroppar för vad dem är skapta för

Vi sitter framför datorer och iphones,
lever i låtsasvärldar,
samtidigt som vår riktiga värld försvinner allt mer

Människor mår inte bra idag,
många har ont i själ och kropp

När naturen lider,
lider vi

Det enda vi kan göra är att rädda vår natur,
först då kan vi rädda oss själva

För ju mer naturen brinner,
brinner vi.




Fri vers (Fri form) av talandeord
Läst 522 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-30 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

talandeord
talandeord