Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse




Förblindad av skam
Sökte jag förbi din öppna famn

En stum kärlek
I dagar av brus

Den du älskar
Den du älskar
Hatar jag












Fri vers av annapoem
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-30 22:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och i beröring
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem