Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ser mig finns jag

Jag gömmer mig
Drömmer mig
Bort

Om du ser mig finns jag

Jag skyddar mig
Skyndar mig
Från

Om du ser mig finns jag

Du ser mig
Jag ser dig
Vi möts
Som människor

Jag är en människa

Osynliga jag
Börjar ta form igen
Först suddigt
Sen mer och mer synligt

Jag lever mitt liv levande
Igen






Bunden vers av Kerstin68
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-30 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kerstin68
Kerstin68