Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser oss i dig


Jag ser oss i dig
Känner igen ditt skratt
Dina ögon, din värme
Du har din pappas händer
Händer som jag älskar
Jag ser mig själv i dig
Din nyfikenhet,
Din envishet,
Ditt busiga leende.
Jag ser oss i dig, älskling.




Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-12-31 01:49



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Fin och ömsint text.
2019-01-01

  Den skrivande tysta
Sann, kärlek från en fin mor
till ett lika fint barn. Så vackert.
2019-01-01

  Nils-Robert
Mjukt, ömt, vackert skrivet
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP