Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
månne är det kylan


Tågblixt (haiku)

Blixtar lyser upp
utanför mörkt tågfönster.
Spänningen är hög.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-31 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå