Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åke Ohlmarks

Uttrött
på den digitala öronhöjdens
apetjatter

illa till mods
av mobila bank—ID:n
och oräkneliga tjatterappar

motorvägarnas stinkande
köttkvarnar

kyrkornas mångsluga
hycklerier

politikernas stinkande
baktanksfekalier


är sänggåendets resa
i isländska sagor
lisa

Åke Ohlmarks
i tacksamt minne
bevarad




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-12-31 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP