Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In touch with the day!

Följ Nyheterna, Vetenskapen, och historian!

Och sedan Mormons bok på det!




Bunden vers av Mim
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-31 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mormors bok, den är låter väldigt spännande!
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim