Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår 2018

Ett gammalt, ett nytt
tack för allt och välkommen
löften bryts tysta




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 983 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-31 10:52



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
GOTT NYTT ÅR önskar Alicja
2018-12-31

  Poeten Salvador VIP
Ett gott nytt poesiår!
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP