Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subliminalt

Jag tror att man kan påverkas subliminalt

av allt det som händer i tiden

I natt drömde jag om ett överbefolkat Stockholm

där folk stod och trängdes i överfulla bussar och tunnelbanevagnar

Sedan kom en sekvens där en massa människor stod och väntade på hjälp

När en kvinna kom fram till hjälparen, en äldre barsk kvinna; sa hon:

"Jag kommer från Färila!"

Då vände sig den barska kvinnan från henne, och ägnade sig åt en annan person

Jag tycker den här drömmen säger: "Vi måste hjälpa våra egna först!"

Tankar som brukar sväva omkring i samhällsdebatten

Själv har jag inte varit inne på dessa tankar så de måste ha kommit subliminalt

Jag har en massa mardrömmar varje natt, och det går inte att återge dem

Det är bara det sista före ett uppvaknande som jag kan erinra mig

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-31 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP