Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

Jag hungrar
Efter din varma kropp
Som kan försätta mig i extas
Utsvulten suger jag liv
I din halspulsåder
Och lapar lättjefullt
Din saliv
Nafsar på ditt bröst
För att inte yla av begär
Min kropp kräver din
Att sluka dig fullständigt
Täcka dig
Med mig




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-18 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP