Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET

    Libido. 
    Intimitet.
    Värme. 
    Extas. 
    Tillökning.
     - - - - - 

© Björn Solum

 




Fri vers av Björn Solum
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-31 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum