Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brottsplatsen

 

Mördaren återvänder alltid till brottspaltsen

Sägs det

Det gör man även som mordoffer

Förutsatt att man återuppstått 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-31 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP