Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nu vet jag varför




jag älskar dig så mycket
du som varit hudlös har nu fått ett skal
som beskyddar dig
men under ytan är du lika hudlös
som du alltid var

hur ska jag skriva
ord och tankar
då själva golvet gungar
hur kan din röst ge glädjetårar
varje gång jag känner din närvaro
avstånd betyder inget
pekfingret följer bokstävernas slingor
och du finns där
det är kärlek i allt

Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 382 gånger
Publicerad 2018-12-31 13:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
god semledag idag.
2024-02-13

  morgonstjärna VIP
hjärtekram <3
2022-07-25

  morgonstjärna VIP
den är fin, bilden tog jag från sjukan
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP