Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-12-31 21:06 av the wildcat (medlemsid: 79522) hette då Gott nytt år. reviderad


se morgondagens möjligheter



ett nytt år åter på tröskeln står
så snabbt tiden ändå går
se hur iskristaller mot jorden dalar
livet till oss åter talar
bland de skira sjunger våra sinnen
andlös längtan våra minnen
dagen står åter brud
breder ut sin gyllene skrud
natt blir till dag i decemberland
vi fångar dagen i vår öppna hand

Hjärtats fågel får nya vingar
brusande i lufthavet sig svingar
tinar frusna bröst
gör fågelns ljuva röst
vita segel drar över kårarnas himmel
bland frostade stjärnors vimmel

*


Kommentarer på Gott nytt år

ResenärGenomLivet - 2017-01-03 19:22
Underbart foto...låt oss se så ljust på året som nu är här...
fenix911 - 2016-12-31 23:47
Ljuvlig, mjuk, vacker och den fantastiska bilden.




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2018-12-31 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP