Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du är underbar klokuggla kram <3


ser dig alltid


även om toner talar
eskapader i det blå
bland det vilda, björnbär
och höstens färger
de guldröda löven
i solen glittret nära en sten

jag hör dig alltid, har du sett när solen vänder
havet som en buktad spegel står
solen vår ankarplats sluten
O min sol mitt allt
dig vill jag ana bakom ögats hinna
så länge jag andas och går
svävande valv
under våra hovar
livsgnistan
ur den vitnande askan


Ge inte upp andas bry dig inte
du är värdefull !


Kärleksfulla kramar <3





Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-31 14:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) hjärtekram
2024-02-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP