Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris av min festlimerick lagom till Nyårsafton. Gott Nytt År på Er alla poeter!


Festligt värre

Ett spralligt premiärlejon från Hammerfest

skydde vardagens gråhet som pest

gav själv mängder med baler

då alltid slutet på hans tal är:

” Som Ni förstår vill jag jämt ha mer fest”!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-31 15:02



Bookmark and Share


  aol
Haha tack för den gillas mycket,
2019-01-11

  Viksten
Hehe
Vilken fin avslutning
Genialiskt
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick